Glemt passord ?
Logg in
Passord

Informasjon

Bookweb er en internettbasert tjeneste for administrasjon av utleie og online booking av utleieobjekter.

Systemet er delt opp i to deler:

Administrasjon av utleieobjekter 

Her legger du inn de forskjellige utleieobjektene du har. Du kan velge om du vil basere utleien på timebasis eller døgnbasis.
Du  kan legge inn flere kontaktpersoner og dedikere de forskjellige utleieobjektene til respektive kontaktpersoner. Det er disse som vil motta en mail når noen booker et objekt. Videre er det kontaktpersonen som kan styre utleien av objektet ved å bekrefte eller avslå utleien. Det er også kontaktpersonen som avtaler priser etc og sender faktura enten til leietaker eller til egen regnskapsfører. Når leieavtalen er ferdig behandlet kan den arkiveres i Arkivet.
 

Online booking

I Objektlisten vil du finne en URL adresse for utleieobjektet ditt. Kopier denne og lim den inn på din egen nettside til et bilde eller tekst som omhandler utleieobjektet. Når så en kunde klikker på denne linken, vil vedkommende komm til ditt objekt og kan der gjøre en booking.

Vi har lagt ut et par "leke" utleieobjekter på vår egen nettside. Gå til http://www.startsoft.no/utleie.html  så kan du teste selv hvor lett det er å leie.
Det koster ingenting og er bare ment å være en morsom demonstrasjon på kundens del av systemet.
 

Her er noen hjelpevideoer- flere kommer.

Demo

- Hvorfor Bookweb?
- Komme i gang
- Kontaktperson
- Arbeide med booking generert av kunde
- Arbeide med booking direkte
- Begrense tilgang på døgn eller time i utleiekalenderenHer er vår instruksjonsmanual

Nyheter
Hacking
---

Hacking er en del av hverdagen

Les mer
Nye oppdateringer
---

Vi har fått verdifull tilbakemeldinger fra våre brukere. Nå har vi gjennomført en del endringer og forbedringer takket være disse tilbakemeldingene.

Les mer
Flere og flere velger www.bookweb.no
---

I løpet av det året vi har kunnet tilby bookweb, har det kommet stadig flere brukere til systemet. Nå er det over 80 forskjellige brukere med tilsammen over 450 utleieobjekter.

Les mer